Inloggen

Registreren
Wachtwoord vergeten

Webshop

Hieronder vind je de Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als je een bestelling plaatst via de Website en bevat belangrijke informatie voor de koper. Lees de Algemene Voorwaarden daarom goed door!!

De Meyerij:

Gevestigd te Enschede en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer KvK 61027812 handelend onder de naam De Meyerij.

BTW-identificatienummer: NL171804326B01

 

Bestellingen
Als je een bestelling plaatst dan ontvang je binnen 24 uur een bevestiging met daarin de factuur met het juiste orderbedrag inclusief de verzendkosten. 
De bestellingen worden netjes verpakt en verzonden volgens de bekende POST.NL tarieven.


Bij afhalen in Enschede bereken ik natuurlijk geen verzendkosten. Wel graag op afspraak.

Er geldt geen minimum bestelbedrag, echter onder de € 10,00 bereken ik wel  € 1.00 administratie/verpakkingskosten.

Betaling
Het totaalbedrag  op de orderbevestiging kan betaald worden door overboeking naar mijn bankrekening. De gegevens ontvang je in de bevestingsfactuur.


Annuleren
Aangezien ik alle bestellingen na ontvangst van de betaling verzendklaar maak en verzend is het niet mogelijk om bestellingen te annuleren zodra de bestelling is betaald.
Bestellingen die nog niet zijn voldaan kunnen binnen 24 uur na bestelling kosteloos worden geannuleerd.
Producten die speciaal voor jou zijn besteld bij de groothandel kunnen niet retour worden gezonden.


De prijs

  • De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
  • Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.
 
De Garantie
  • Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 werkdagen na levering aan De Meyerij via email te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.
  • De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De Meyerij is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.

De garantie geldt niet indien:

  • De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
  • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;

Persoonsgegevens
Door een bestelling bij mij te plaatsen word je automatisch opgenomen in het adressenbestand zodat ik je op de hoogte kan houden van aanbiedingen, nieuwe artikelen, wedstrijden en beursdata. Binnenkort zullen er ook workshops gaan plaatsvinden.
Indien je dit niet op prijs stelt, laat het me dan weten via de mail. Ik zorg er dan voor dat je geen ongewenste reclame meer van mij ontvangt, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk. Ik stel deze gegevens niet ter beschikking aan derden.

Algemene voorwaarden workshops

• Het boeken van workshops gaat via de webwinkel. 

• Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bij elke workshop staat of het inclusief lunch is of dat het alleen koffie/thee en wat lekkers is en welke materialen je zelf dient mee te nemen. 

• Deelname aan de workshops van De Meyerij is mogelijk vanaf 12 jaar en ouder. Er is per workshop plaats voor 6 personen.

• In de week voorafgaand aan de workshop krijg je van mij een email met daarin info en welke materialen je zelf mee moet nemen. 

• Na het plaatsen van de bestelling krijg je van mij een email met de factuur, binnen twee weken na deze boeking dient er een aanbetaling van 50% gedaan te worden. Bij boeking binnen twee weken voorafgaand aan de workshop dient het volledige workshopbedrag per omgaande te worden voldaan. 

• Reserveringen voor een workshop kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 2 weken voor aanvang van de desbetreffende workshop. Daarna wordt er 50 % van de prijs berekend. 

• De Meyerij stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan persoonlijke eigendommen of voor lichamelijk letsel of welke vorm van schade dan ook tijdens het volgen van de workshops.  

Zodra een pakketbestelling is verstuurd, ontvangt u van mij een track en trace nummer. Aan de hand van dit nummer kunt u de zending traceren. Mocht er iets misgaan met de zending kunnen wij navraag doen over het pakket en de status ervan.

Het verzenden via brievenbuspost gaat zonder track en trace en geschiedt zodoende op eigen risico. Bij het verzenden van een brievenbusdoosje krijgt u ook een track en trace code van mij.